Galleri Fjellsol arbeider med ukuelig pågangsmot for å opprettholde skyhøye mål også når det gjelder booking av artister og foredragsholdere. Kurs og foredrag bidrar til stadig inspirasjon og økt kunnskap. De store konsertopplevelsene er med på å løfte galleriet, Mjøsbygda Stavsjø og Innlandet, til nye høyder. Familien Fjellsol er svært takknemlig for lokale, nasjonale og internasjonale samarbeid. Og som billedkunstner er Liv C Fjellsol stadig inspirert av fantastiske komponister, artister og personligheter, som etterhvert omformes til nye særpregede verk. Råflotte ringvirkninger, i flere retninger, er gull verdt når man jobber i forholdsvis smale sjangre. Tverrfaglig galleridrift gir kunst, foredrag og konserter, uante muligheter i årene som kommer. Møt opp i bygda og opplev verden!

 

"Galleri Fjellsol er en liten stor juvel blant konsertarrangører i Norge i dag. Galleriet er en familiebedrift og det gjør at man umiddelbart føler seg hjemme. Familien Fjellsol har med sin blotte tilstedeværelse klart å skape et unikt sted for intime musikkopplevelser hvor både artister og publikum føler seg ivaretatt. Alle musikere jeg kjenner, som har spilt konsert i Galleri Fjellsol på Stavjsø, vil tilbake!"   - jazzmusiker og produsent, Jacob Young.

 

Galleri Fjellsol lanserer neste års konsertprogram allerede til advent. Publikum kan hvert år benytte seg av denne fantastiske muligheten til å taste seg inn i billettsystemet for å handle billetter, til inspirerende foredrag og eksklusive intimkonserter, i gledelige gaver til seg selv og alle andre. Ta en tur innom galleriet dersom du ønsker billedkunst, bøker, CD og/eller LP i tillegg. Galleri Fjellsol har til enhver tid et spennende utvalg.

E K Hanssveen & G Flagstad. Avlyst/utsatt
Sun, Apr 26
Galleri Fjellsol
Apr 26, 7:00 PM
Galleri Fjellsol, Mengsholvegen 4, 2353 Stavsjø, Norge
Del
IQ-test. Avlyst/utsatt
Thu, May 21
Galleri Fjellsol
May 21, 12:00 PM
Galleri Fjellsol, Mengsholvegen 4, 2353 Stavsjø, Norge
IQ-test, aldersgrense 16 år, ta med legitimasjon, påmelding via mensa.no
Del
Samliv og sex i dyreverden. Avlyst/utsatt
Sun, May 24
Galleri Fjellsol
May 24, 7:00 PM
Galleri Fjellsol, Mengsholvegen 4, 2353 Stavsjø, Norge
Foredrag om sex og samliv i dyreverden, med en av NRK Natur sine aller beste formidlere; Trond Berg.
Del

© 2020 Galleri Fjellsol

Org.nr.: 980 912 868

Telefon: (+47) 454 21 200

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon