Scene

Galleri Fjellsol arbeider med kunst i kontekst og har skyhøye mål også når det gjelder booking av artister og foredragsholdere. Kurs og foredrag bidrar til stadig inspirasjon og økt kunnskap. De store konsertopplevelsene er med på å løfte galleriet, Mjøsbygda Stavsjø og Innlandet, til nye høyder. Fjellsol er svært takknemlig for lokale, nasjonale og internasjonale samarbeid. Og som billedkunstner er Liv C Fjellsol stadig inspirert av fantastiske komponister, artister og personligheter, som etterhvert omformes til nye særpregede verk. Råflotte ringvirkninger, i flere retninger, er gull verdt når man jobber i forholdsvis smale sjangre. Tverrfaglig galleridrift gir kunst, foredrag og konserter, uante muligheter i årene som kommer. Møt opp i bygda og opplev verden!

 

"Galleri Fjellsol er en liten stor juvel blant konsertarrangører i Norge i dag. Galleriet er en familiebedrift og det gjør at man umiddelbart føler seg hjemme. Familien Fjellsol har med sin blotte tilstedeværelse klart å skape et unikt sted for intime musikkopplevelser hvor både artister og publikum føler seg ivaretatt. Alle musikere jeg kjenner, som har spilt konsert i Galleri Fjellsol på Stavjsø, vil tilbake!"   - jazzmusiker og produsent, Jacob Young.

 • ART CARES, kulturhus Fredheim, Tangen
  06. aug., 14:00 – 21. aug., 16:00
  Tangen, Fredheim, Tangen, Norway
  Separatutstillingen ART CARES viser 42 verk fra perioden 2011-21 og dermed meningen med livet, universet og alt. (ref. D. Adams). I tillegg til utstillingen bør man samtidig ta seg tid til å oppleve Ingeborg Refling Hagens kulturhus Fredheim som en viktig del av Innlandets historie.
  Del
 • Konsert, fra klassisk og broadway til opera
  28. aug., 19:00
  Stavsjø, Mengsholvegen 4, 2353 Stavsjø, Norge
  Eli Kristin Hanssveen og Gunnar Flagstad byr endelig på vårens enestående konsertopplevelse!
  Del
 • Åpent lørdag kl 10-15, ellers etter avtale
  Tid er ikke bestemt enda
  Stavsjø
  Tid er ikke bestemt enda
  Stavsjø, Mengsholvegen 4, 2353 Stavsjø, Norge
  Kunstgalleriet er åpent lørdager, kl 10-15. Ellers etter avtale.
  Del