Scene

Galleri Fjellsol arbeider med kunst i kontekst og har skyhøye mål også når det gjelder booking av artister og foredragsholdere. Kurs og foredrag bidrar til stadig inspirasjon og økt kunnskap. De store konsertopplevelsene er med på å løfte galleriet, Mjøsbygda Stavsjø og Innlandet, til nye høyder. Fjellsol er svært takknemlig for lokale, nasjonale og internasjonale samarbeid. Og som billedkunstner er Liv C Fjellsol stadig inspirert av fantastiske komponister, artister og personligheter, som etterhvert omformes til nye særpregede verk. Råflotte ringvirkninger, i flere retninger, er gull verdt når man jobber i forholdsvis smale sjangre. Tverrfaglig galleridrift gir kunst, foredrag og konserter, uante muligheter i årene som kommer. Møt opp i bygda og opplev verden!

 

"Galleri Fjellsol er en liten stor juvel blant konsertarrangører i Norge i dag. Galleriet er en familiebedrift og det gjør at man umiddelbart føler seg hjemme. Familien Fjellsol har med sin blotte tilstedeværelse klart å skape et unikt sted for intime musikkopplevelser hvor både artister og publikum føler seg ivaretatt. Alle musikere jeg kjenner, som har spilt konsert i Galleri Fjellsol på Stavjsø, vil tilbake!"   - jazzmusiker og produsent, Jacob Young.

 • DUAL PERSPECTIVE
  tor. 27. okt.
  Trondheim
  27. okt., 18:00 – 27. nov., 16:00
  Trondheim, Fjordgata 25, 7010 Trondheim, Norway
  DUAL PERSPECTIVE is a duo art exhibition where Fjellsol ́s artistic species meet Neumann ́s photographic scenery. Neumann and Fjellsol have interests in different layers of the same planet and together their works of art create new aspects of multiple truths in a common world of nature.
  Del
 • Oppland kunstsenter
  lør. 19. nov.
  Lillehammer
  19. nov., 00:00 – 21. des., 16:00
  Lillehammer, Kirkegata 68, 2609 Lillehammer, Norway
  Juleutstilling onsdag-søndag kl 12-16, fra 19. november til 21. desember 2022.
  Del
 • Åpent lørdag kl 10-15, ellers etter avtale
  Tid er ikke bestemt enda
  Stavsjø
  Tid er ikke bestemt enda
  Stavsjø, Mengsholvegen 4, 2353 Stavsjø, Norge
  Kunstgalleriet er åpent lørdager, kl 10-15. Ellers etter avtale.
  Del