Galleri Fjellsol arbeider med kunst i kontekst og har skyhøye mål også når det gjelder booking av artister og foredragsholdere. Kurs og foredrag bidrar til stadig inspirasjon og økt kunnskap. De store konsertopplevelsene er med på å løfte galleriet, Mjøsbygda Stavsjø og Innlandet, til nye høyder. Familien Fjellsol er svært takknemlig for lokale, nasjonale og internasjonale samarbeid. Og som billedkunstner er Liv C Fjellsol stadig inspirert av fantastiske komponister, artister og personligheter, som etterhvert omformes til nye særpregede verk. Råflotte ringvirkninger, i flere retninger, er gull verdt når man jobber i forholdsvis smale sjangre. Tverrfaglig galleridrift gir kunst, foredrag og konserter, uante muligheter i årene som kommer. Møt opp i bygda og opplev verden!

 

"Galleri Fjellsol er en liten stor juvel blant konsertarrangører i Norge i dag. Galleriet er en familiebedrift og det gjør at man umiddelbart føler seg hjemme. Familien Fjellsol har med sin blotte tilstedeværelse klart å skape et unikt sted for intime musikkopplevelser hvor både artister og publikum føler seg ivaretatt. Alle musikere jeg kjenner, som har spilt konsert i Galleri Fjellsol på Stavjsø, vil tilbake!"   - jazzmusiker og produsent, Jacob Young.

 

Galleri Fjellsol har vanligvis som mål å lansere neste års konsertprogram allerede til advent. Publikum kan hvert år benytte seg av denne fantastiske muligheten til å taste seg inn i billettsystemet for å handle billetter, til inspirerende foredrag og eksklusive intimkonserter, i gledelige gaver til seg selv og alle andre. Ta en tur innom galleriet dersom du ønsker billedkunst, bøker, CD og/eller LP i tillegg. Galleri Fjellsol har til enhver tid et spennende utvalg.

IQ-test
Sun, Jul 12
Galleri Fjellsol
Jul 12, 12:00 PM
Galleri Fjellsol, Mengsholvegen 4, 2353 Stavsjø, Norge
IQ-test i regi av Mensa Norge. Påmelding via mensa.no og husk legitimasjon på testdagen.
Del
Vipps og vinn
Thu, Jul 30
Galleri Fjellsol
Jul 30, 12:00 PM
Galleri Fjellsol, Mengsholvegen 4, 2353 Stavsjø, Norge
Vipps kr 100 til 45421200 og du kan vinne en innrammet Sjef. Støtt galleriet og delta i konkurransen.
Del
Rotter observert
Mon, Aug 31
Tingnes Spiseri
Aug 31, 7:00 PM
Tingnes Spiseri, Tingnesvegen 796, 2350 Tingnes, Norge
Rotter observert og katter installert på Tingnes Spiseri
Del

© 2020 Galleri Fjellsol

Org.nr.: 980 912 868

Telefon: (+47) 454 21 200

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon