top of page

Om galleriet

Galleri Fjellsol er et levende bevis på at det ikke alltid er størrelsen det kommer an på. Galleriet har markert seg som Innlandets diamant av et lite og ujålete kvalitets kunst- og musikkgalleri, og viser utstillinger med verk av billedkunstner Liv C Fjellsol.

Kunst, musikk og kunnskap. Det er stor stas at et lite kunstgalleri ute på bygda kan bidra til å spre kvalitet fra Norge ut til folk både lokalt og internasjonalt. Liv C Fjellsol reiser til stadig flere land for å bidra med utstillinger, møter og foredrag. Og samtidig arbeides det hardt i Innlandet med å skape en sterkere lokal tilhørighet. Folk oppfordres til å benytte seg av denne fantastiske muligheten til å oppleve kunstutstillinger, tverrfaglige foredrag og eksklusive intimkonserter i flere sjangre.

 

Galleriet arrangerer foredrag og kurs, i tillegg til konserter. Galleriets scene er tilrettelagt for gode musikkopplevelser og galleriet tilbyr kun det beste av komponister og artister. Publikum fra hele Østlandet finner fram til Galleri Fjellsol, i sentrum av Mjøsbygda Stavsjø, ca 15 minutter fra Brumunddal/E6 og ganske nøyaktig midt i verden.

Her kan publikum drømme seg bort i kunstverkene eller la seg rive med av konserter med ettertraktet kvalitet og dønn ekte vare. Begrenset antall sitteplasser i tillegg til ståplasser; gir mange muligheter for godfot, helse, trivsel og stående applaus!

Historien

Eiendommens historie kort oppsummert:

Bygd i 1983 som blikkenslagerverksted. Deretter solgt til pinsemenighet som bedehus, og senere til familien Fjellsol som videreutviklet eiendommen til kunst- og konsertgalleri. Noen elementer fra tidligere eiere er ivaretatt som en viktig del av husets historie; for eksempel er galleriets resepsjon et ombygd dåpsbadekar.

 

Fjellsol overtok næringseiendommen høsten 2016 og iverksatte da umiddelbart totalrenovering fram til åpning av Galleri Fjellsol 26. november 2016. Utviklet konsertscenen og arrangerte konserter hver måned, hele året, fra og med 23. april 2017.

 

En stor takk til alle grundige arbeidere og imponerende artister som var modige og takket ja til oppdrag i galleriet allerede fra første driftsår: Avgjørende for utvikling og finjustering av kunstgalleri og konsertscene.

GalleriFjellsol_vinter.jpg

Arrangement

Galleri Fjellsol leies ut til bedrifter, lag og organisasjoner som ønsker å arrangere sine styremøter, kurs, selskap og seminar der galleriet er en del av vertskapet.

Galleriet er utstyrt med scene og godt tilpasset lydustyr, har lerret og projektor for framvisninger, etc. Galler Fjellsol kan ommøbleres for å passe enhver anledning.

 

Ta kontakt for ytterligere informasjon og avtale.

bottom of page