Om galleriet

Galleri Fjellsol er et levende bevis på at det ikke alltid er størrelsen det kommer an på. Galleriet har markert seg som Innlandets diamant av et lite og ujålete kvalitets kunst- og musikkgalleri, og viser utstillinger med verk av billedkunstner Liv C Fjellsol.

Kunst, musikk og kunnskap. Det er stas at et lite kunstgalleri ute på bygda kan bidra til å spre kvalitet fra Norge ut til folk både lokalt og internasjonalt. Billedkunstner Liv C Fjellsol reiser til stadig flere land for å bidra med utstillinger, møter og foredrag. Og samtidig arbeides det hardt i Innlandet med å skape en sterkere lokal tilhørighet. Folk oppfordres til å benytte seg av denne fantastiske muligheten til å oppleve kunstutstillinger, tverrfaglige foredrag og eksklusive intimkonserter.

 

Galleriet arrangerer tverrfaglige foredrag og kurs, i tillegg til en ettertraktet konsert hver måned hele året. Galleriets scene er tilrettelagt for gode musikkopplevelser og galleriet tilbyr kun det beste av komponister og artister fra inn- og utland. Publikum fra hele Østlandet finner fram til Galleri Fjellsol, i sentrum av Mjøsbygda Stavsjø, ca 15 minutter fra Brumunddal/E6 og ganske nøyaktig midt i verden.

Her kan publikum la seg rive med av konserter med ettertraktet kvalitet og dønn ekte vare. Begrenset antall sitteplasser og ståplasser gir mange muligheter for godfot, helse, trivsel og stående applaus!

 

NB: Vinteren 2020/2021 er Galleri Fjellsol kun åpent som kunstgalleri (i tillegg til lukkede arrangement) pga smittevern.

Historien

Eiendommens historie kort oppsummert:

Bygd i 1983 som blikkenslagerverksted. Deretter solgt til pinsemenighet som bedehus og senere til familien Fjellsol som videreutviklet eiendommen til kunst- og konsertgalleri. Noen elementer fra tidligere eiere er ivaretatt som en viktig del av husets historie. F.eks er galleriets resepsjon et ombygd dåpsbadekar.

 

Familien Fjellsol overtok næringseiendommen i oktober 2016 og iverksatte da umiddelbart totalrenovering fram til åpning av Galleri Fjellsol 26. november 2016. Utviklet konsertscenen og arrangerte konserter hver måned, hele året, fra og med 23. april 2017.

 

Familien Fjellsol er takknemlig og stolt av alle grundige arbeidere og imponerende artister som var modige og takket ja til oppdrag i galleriet allerede første driftsår: Alle evige helter, avgjørende for utvikling og finjustering av galleri og konsertscene. 

GalleriFjellsol_vinter.jpg

Arrangement

Galleri Fjellsol leies ut til bedrifter og organisasjoner som ønsker å arrangere møter og seminar der galleriet er en del av vertskapet.

Galleri Fjellsol passer for små og middels store arrangement. Galleriet er utstyrt med scene og godt tilpasset lydustyr.

Lerret og projektor for framvisninger.

 

Ta kontakt for ytterligere informasjon og avtale.